Yoga

Yoga hos Shape 

I østen har man praktisert yoga i tusenvis av år, men det er først i nyere tid det har fått fokus her i vesten. I takt med høyere krav til prestasjoner, økt tempo i livet og opplever stadig flere en trang til finne ro og blanse. Yoga består av fysiske posisjoner,  pusteøvelser, meditasjonsteknikker og avspenningsøvelser. Det finnes også mange ulike retninger og yogaformer innen det som vi regner som den fysiske yogaen.

Vi tilbyr ulike former for yoga. Vinyasa flow, yin yoga, yoga tilpasset nybegynnere og klassisk hatha yoga.

Vi ønsker å skape en bevissthet om å være tilstede i øyeblikket, med hele sinnet fokusert trener vi opp tålmodighet, blir mer lydhøre for oss selv og andre og bygger opp en indre trygghet.

Hvem passer yoga for?

Yoga er for alle! Uansett alder, kjønn, skader, begrensninger eller andre ting – alle kan gjøre yoga. Vi setter opp ulike kurs i løpet av året. følg med for info når kurs kommer. 

Noen av fordelene med yoga

Minsker stress

Skaper større mobilitet i kroppen

Styrker muskler og ledd

Senker blodtrykk

Gir økt konsentrasjonsevne

Gir restitusjon for kropp og sinn

Gjør oss roligere og lykkeligere

Styrker selvfølelsen

Forebygger skader

Øker kroppsbevisstheten

Meld deg på yogakurs 

Vi har satt opp 3 kurs med oppstart i Januar 2019. Alle kursene har en varighet på 8 ganger, med forskjellige intensitet og vanskelighetsgrad.

Yin Yoga 60 min

En terapeutisk og rolig yogaklasse hvor øvelsene holdes over lengre tid for å påvirke kroppens dype strukturer som muskler, ledd, og bindevev. Det blir lettere å gi slipp på spenninger og du vil få mer energi. Krever ingen forkunnskaper.

Vinyasa Yoga 90 min

Vinyasa yoga er en oppkvikkende klasse full av kreative øvelser som gir kropp og sinn en deilig oppkvikker. Forvent flyt i behagelig tempo, deilige strekker og noen styrkebyggende øvelser, smidige overganger og fokus på bevegelse i flyt med pusten. Du bør ha erfaring med yoga.

Flow yoga 90 min

Denne klassen består både av , dynamisk øvelser med fokus på å styrke kroppens kjernemuskulatur i kombinasjon med rolige øvelser der du får roet helt ned, strukket skånsomt ut og løsnet opp i muskler og ledd. Timen passer best for deg som har erfaring fra yoga.

OM OSS


Vi  tilbyr gruppetreninger (spinning, step / aerobic, bootcamp, sirkeltreninger), frivektstrening og apparatsal. I tillegg tilbyr vi egne yogakurs. I forbindelse med nytt lokale vil vi i 2019 starte med basisball.

FINN OSS


Du finner oss på Tyssen næringsområde i Austerdalsvegen, like ved Rema 1000 og Europris.

SHAPE KVINESDAL AS
Tyssen
4480 Kvinesdal

KONTAKT OSS


E-post: post@shapekvinesdal.no

Linn Gyland: 916 14 157

Solveig Birkeland: 908 70 590

FØLG OSS


Facebook

Instagram