Om oss

Vår historie 

Shape åpnet dørene i 2009 og har siden den gang utvidet tilbudet i flere omganger. Først utvidet vi med treningssal til gruppetimer,og i 2018 kom det eget yogarom. I 2019 utvider vi igjen,da i større lokaler.

Vi  tilbyr gruppetreninger (spinning, step / aerobic, bootcamp, sirkeltreninger), frivektstrening og apparatsal. I tillegg tilbyr vi egne yogakurs. I forbindelse med flyttingen planlegger vi flere nyheter. Blant annet vil vi starte med basisball.

Shape eies og drives av Linn og Solveig. Vi  brenner for Shape  og leggen ned en betydelig innsats for å kunnetilby innbyggerne et godt og allsidig treningstilbud. Vårt mål er å få alle til å føle seg velkommen, uansett form og utgangspunkt. Vi ønsker å bidra til at trening er GØY! Husk- at den beste formen for trening er den du holder ut med i lengden.

Solveig

Solveig var en av initiativtakerne til Shape og har lang fartstid innen trening. Hun er til daglig lærer på barneskole. Hun har gjennom årenes løp fullført flere fordypningskurs innen ulike felt,blant annet kettlebell og barneyoga.

Hun har yogalærerutdannelse fra Yogalife studio.

Linn

Linn startet sin karriere på Shape som personlig trener og i 2010 ble hun medeier. Linn har en allsidig bakgrunn med bachelor i folkehelse med fordypning i ernæring. I tillegg har hun grunnkurs i medisin,  personlig trener-utdannelse og en mastergrad i folkehelsevitenskap.

Linn har også deltatt på flere fordypninger,og har yogalærerutdannelse fra yogalife studio.

OM OSS


Vi  tilbyr gruppetreninger (BasisBall, spinning, step / aerobic, bootcamp, sirkeltreninger), frivektstrening og apparatsal. I tillegg tilbyr vi egne yogakurs. 

FINN OSS


Du finner oss i Industrigata 2, 2.etg

på Åmot industriområde

SHAPE KVINESDAL AS
Industrigata 2
4480 Kvinesdal

KONTAKT OSS


E-post: post@shapekvinesdal.no

Linn Gyland: 916 14 157

Solveig Birkeland: 908 70 590

Maiken A. H. Lervik: 99 55 54 30